fbpx
Geplaatst op: 13 July 2016

Voor IJS&VIS zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken tijdens onze speelperiode! Heb jij zin in een paar avonden helpen bij deze uitdagende productie? We zoeken mensen voor verschillende onderdelen, zoals publieksbegeleiding of bardiensten. 

 

MELD JE HIER AAN

 

IJS&VIS speelt tot en met eind oktober 2016 op locatie in Den Haag (Binckhorstlaan 135), dinsdag t/m zaterdag om 20.15uur en op zaterdag ook om 13.00uur.

IJS&VIS

Een niet eerder vertelde stadslegende over de twee bekendste ondernemersfamilies van Den Haag. De van oorsprong Italiaanse familie achter ijssalon Florencia en de Scheveningse familie Simonis, van de bekende vishandels. Twee trotse families met passie voor hun vak, die lijnrecht tegenover elkaar staan. Het vuur laait op tijdens een familiefeest, als zoon Simonis en dochter Florencia oog in oog komen te staan. Een vonk slaat over. De jonge geliefden zetten een keten van gebeurtenissen in gang waardoor hun eigen levens én die van hun families op een onvoorstelbare manier uit balans worden gebracht.

IJS&VIS is een unieke locatietheater-ervaring, geïnspireerd op Romeo & Julia en de beide familiegeschiedenissen. We bezetten een compleet gebouw waar je vrij doorheen kunt lopen en je eigen route bepaalt, als in een droomwereld. Zoek je weg langs kleine kamertjes en smalle gangetjes, bakken vol ijs en tonnen vol paling en een dansvloer vol intriges. In IJS&VIS komen theater, live muziek en dans samen op een avond die je niet snel zult vergeten.

IJS&VIS is een coproductie van Firma MES en het Nationale Toneel met Korzo.
Andere partners zijn Theater aan het Spui, de Koninklijke Schouwburg en Rabarber,

Alleen dit najaar exclusief in Den Haag!

Bij een bezoek aan IJS&VIS is het noodzakelijk dat je goed ter been bent.
Helaas is de voorstelling niet rolstoeltoegankelijk.