fbpx
Geplaatst op: 02 July 2015

In oktober zullen we weer onze favoriete zondagmiddag organiseren! Yes! Er komen weer True Stories; waargebeurde verhalen verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Soms grappig, mooi of ontroerend, maar altijd bijzonder. True Stories wordt georganiseerd bij in ‘t Paarcafé aan de Prinsengracht in Den Haag en samengesteld en gepresenteerd door Firma MES.

In de natuur

De volgende editie van True Stories heeft het thema: ‘in de natuur’. We zijn nog op zoek naar mensen die een bijzonder verhaal hebben passend bij dit thema en die het leuk zouden vinden om dit te vertellen op onze gezellige zondagmiddag.

Een mislukte kampeersessie, een onverwachte tekenbeet die ervoor zorgde dat je je ware liefde ontmoette, de werkzaamheden van een eenzame boswachter, een schat gevonden in het bos: alle bijzondere verhalen die passen bij ‘in de natuur’ zijn welkom! Je hoeft absoluut geen podiumervaring te hebben, wij coachen je er graag doorheen. Heb je een bijzonder verhaal? Of ken je iemand die wij zouden moeten benaderen? Mail een korte versie van je verhaal of contactgegevens naar info@firmames.nl dan nemen wij contact op.