fbpx
Geplaatst op: 10 June 2017

Op zondagmiddag 2 juli kun je in het Paardcafé in Den Haag weer genieten van de leukste, grappigste of mooiste waargebeurde verhalen.

Thema van de middag is dan: Het Misverstand. Denk aan die keer als kind dat je bij een vreemde vrouw op schoot kroop, die kapper die een heel ander idee had van een ‘modern’ kapsel, die kleine spraakverwarring op vakantie die een serie van misverstanden opleverde, of het grote misverstand in je eerste relatie. Kortom, alle gevallen waarin mensen elkaar even niet begrepen.

We zijn voor deze mooie middag nog op zoek naar vertellers! Heb je een verhaal of puberdagboek, laat het ons vooral weten. Ook als je niet zeker weet of je verhaal binnen het thema past, we denken graag  met je mee. Geen podiumervaring maakt ook niet uit, wij coachen je (indien gewenst) bij het vertellen van je verhaal. Mail een korte versie van je verhaal of je contactgegevens naar krista@firmames.nl, dan nemen wij contact met je op.

Bij True Stories worden waargebeurde verhalen verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Soms grappig, mooi of ontroerend, maar altijd bijzonder. Ook leest er iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. Hier lees je meer en koop hier je tickets.