fbpx
Geplaatst op: 11 August 2021

Voor onze nieuwe productie Oksigen is Firma MES op zoek naar een enthousiaste junior technicus. 

OKSIGEN

Firma MES onderzocht het verhaal achter het duurste Haagse huis op Funda, Parkweg 9a, ontdekte een opvallende band met voormalig Nederlands-Indië, en vroeg aan zoveel mogelijk mensen: wie ben jij? Het resultaat is Oksigen: een combinatie tussen een audiotour en een live immersive theaterervaring. Met een koptelefoon op, maakt het publiek een filosofische reis in zichzelf. De audiotour zit vol bijzondere verhalen over identiteit en het Haagse koloniale verleden.

Firma MES

Firma MES maakt verrassend documentair theater over maatschappelijke onderwerpen, vanuit thuisstad Den Haag. Met kritisch optimisme, een persoonlijke invalshoek, humor en actuele thema’s. Eerder maakten wij succesvoorstellingen als Rishi, De Gijzeling en de wandelpodcast De Affaire.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een junior technicus die affiniteit heeft met theater en met geluidstechniek en wel van iets experimenteels houdt. Dit project speelt van 15 september t/m 17 oktober 2021 in Den Haag. De voorstelling is een combinatie van een audiotour en locatietheater waarbij drie technici verantwoordelijk zijn voor het bedienen van een mobiele set met voorgeprogrammeerde cues en live audio. Het geluid uit de mobiele set wordt gestuurd naar silent disco koptelefoons, gedragen door de bezoekers van de voorstelling. Zo krijgen zij locatie specifieke cues te horen en krijgt de voorstelling zijn vorm.

Wat wij bieden

Dit is een betaalde functie op ZZP-basis. Zie jij jezelf dit doen en ben je wel in voor een uitdaging? Stuur jouw motivatie en C.V. naar brechje@firmames.nl voor vragen en meer informatie. We ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, we starten met de tours op 15 september.