fbpx
Geplaatst op: 12 September 2016

Wegens volle zalen en groot succes spelen we twee weken langer IJS&VIS! Koop nu tickets tot en met 30 september en zorg dat je dé theaterervaring van 2016 niet mist.

Joris-Jan Bos

IJS&VIS
Eén stad. Twee families.

Eén vete. Twee geliefden.
Eén gebouw. Oneindig veel mogelijkheden.

Een niet eerder vertelde stadslegende over de twee bekendste ondernemersfamilies van Den Haag. De van oorsprong Italiaanse familie achter ijssalon Florencia en de Scheveningse familie Simonis, van de bekende vishandels. Twee trotse families met passie voor hun vak, die lijnrecht tegenover elkaar staan. Het vuur laait op tijdens een familiefeest, als zoon Simonis en dochter Florencia oog in oog komen te staan. Een vonk slaat over. De jonge geliefden zetten een keten van gebeurtenissen in gang waardoor hun eigen levens én die van hun families op een onvoorstelbare manier uit balans worden gebracht.

IJS&VIS is een unieke locatietheater-ervaring, geïnspireerd op Romeo & Julia en de beide familiegeschiedenissen. We bezetten een compleet gebouw waar je vrij doorheen kunt lopen en je eigen route bepaalt, als in een droomwereld. Zoek je weg langs kleine kamertjes en smalle gangetjes, bakken vol ijs en tonnen vol paling en een dansvloer vol intriges. In IJS&VIS komen theater, live muziek en dans samen op een avond die je niet snel zult vergeten.

IJS&VIS is een coproductie van Firma MES en het Nationale Toneel met Korzo.
Andere partners zijn Theater aan het Spui, de Koninklijke Schouwburg en Rabarber.
Alleen dit najaar exclusief in Den Haag!

KOOP HIER JE KAARTEN
Er worden kaarten verkocht via Theater aan het Spui en de Koninklijke Schouwburg. Als er ‘uitverkocht’ staat bij een van deze twee kassa’s, probeer dan vooral de andere kassa nog even.

HIER VIND JE ANTWOORD OP ALLE PRAKTISCHE VRAGEN

> Bij een bezoek aan IJS&VIS is het noodzakelijk dat je goed ter been bent. Helaas is de voorstelling niet rolstoeltoegankelijk.
> Kort voor het bezoek aan de voorstelling ontvang je een mail met belangrijke instructies.