fbpx
Geplaatst op: 01 June 2014

Dit weekend waren we volop te zien met uitgebreide aankondigingen van onze nieuwe voorstelling Trippers. Zowel in Den Haag op het spiksplinternieuwe festival Sniester op de Grote Markt en in het Paard van Troje, als op het Amsterdamse festival Het Lente Kabinet in Het Twiske. Thomas vertelde in Amsterdam en Roos, Daan en Lindertje speelden een preview in een nooit eerder geopende locatie boven café De Boterwaag op De Grote Markt.

Afgelopen week maakten we al bekend dat we deze voorstelling vanaf 18 juli op locatie gaan spelen in Rotterdam, en wel in het leegstaande tropisch zwemparadijs Tropicana. Tickets zijn hier te vinden.

Leuk stukje op 3voor12 ook:

  • 3voor12 02 Jun

    TWEEDE DAG SNIESTER 2014 MET VEELZIJDIGHEID, VIBES EN VUURWERK

    Op de kleine zolderkamer van de Boterwaag daagt Fima MES de toeschouwers uit met een teaser van Trippers, geïnspireerd op de neon gekleurde pulpfilm Spring Breakers. Hoewel het niet langer duurde dan de lengte van de hotpants van de actrices, zorgen de korte broekies, met wodka gevulde waterpistolen, bellenblaas en uitspraken als “fuck die saaie kontgezichten!”, voor een leuke afwisseling op de rest van het programma.

    trippers 3voor12 trippers 3voor12 trippers 3voor12

     

BEKIJK HIER DE FOTO’S

EN HIER DE FIJNE AFTERMOVIE