fbpx

Zijn er dingen die je eigenlijk anders zou willen? Fantaseer jij er stiekem wel eens over om het roer helemaal om te gooien, misschien zelfs te verdwijnen?

Speciaal voor jou maakten wij de bijzondere wandelpodcast De Affaire, hieronder direct te downloaden. Niet de standaard stadswandeling met informatie over oude gebouwen, maar een reis door je eigen gedachten- en die van anderen. Dwaal door je eigen stad of buurt als hoofdpersoon in je eigen verhaal. Luister via Apple Podcasts of Spotify.

De Affaire is een podcast-versie van de theatrale audiotour die wij in 2018 maakten in Den Haag. Deze nieuwe wandelpodcast leidt je langs een spannende route door de Haagse Stationsbuurt. Voor niet-Hagenezen is er een versie die je op elke willekeurige plek kunt luisteren. Bijvoorbeeld tijdens je dagelijkse blokje om. Een fijn moment van verstilling, met je koptelefoon of oortjes. En natuurlijk honderd procent 1,5-meter-proof.

Direct luisteren? Dat kan via Apple Podcast en Spotify.

Kies één van de opties hieronder:

De Affaire – overal
een wandeling van 20 minuten die niet aan een plek is gebonden

Luister via Apple Podcast
Luister via Spotify
Luister via Soundcloud

Deze wandeling kun je overal lopen, het is het leukst als je gaat wandelen zonder doel en een beetje kunt verdwalen in je eigen buurt.

Firma MES steunen?

Je kunt ons steunen door een donatie te doen via Voordekunst.

We waarderen het zeer als je onze wandelpodcast na het luisteren sterretjes geeft, een leuke review schrijft of ons aanbeveelt bij anderen.

 

Veel plezier met De Affaire !

★★★★

Tijdens deze audiowandeling van Firma MES weekt de stem van actrice Roos Eijmers de wandelaar los uit de realiteit. Even lijkt alles mogelijk.

De Volkskrant

Net als wij heerlijk weggezonken in de muziek van De Affaire? Alle muziek is van Michael Denny, een Britse componist en multi-instrumentalist. Hij componeerde o.a. 24 uur aan muziek voor de mindfullness-app Calm. Beluister ook de Spotify-playlist met alle muziek uit De Affaire.

YouTube teaser De Affaire - een wandelpodcast
Foto: Rob Hogeslag
Foto: Rob Hogeslag
Foto: Rob Hogeslag
Foto: Rob Hogeslag
  • concept en tekst Firma MES
  • stem Roos Eijmers
  • muziek Michael Denny
  • montage en mixage Joost Steltenpool en Thomas Schoots
  • zakelijke leiding Marije van Rest
  • vormgeving Tjade Bouma
  • techniek Dario Giustarini
  • publiciteit Priscilla Vaas
  • met dank aan alle mensen die we hebben gesproken en hun stem en verhaal wilde lenen voor de podcast, de Kloostertuin Den Haag