fbpx
Geplaatst op: 12 August 2021

Firma MES onderzocht het verhaal achter het duurste Haagse huis op Funda, ontdekte een opvallende band met Nederlands-Indië, en vroeg aan zoveel mogelijk mensen: wie ben jij? Het resultaat is Oksigen: een combinatie tussen een audiotour en een live immersive theaterervaring. Voor deze nieuwe productie zijn wij op zoek naar publieksbegeleiders en chauffeurs die beschikbaar zijn in de periode 15 september t/m 17 oktober 2021. In deze theaterervaring nemen we het publiek al wandelend en rijdend mee door de Haagse Archipelbuurt. Word onderdeel van een hecht team en beleef deze bijzondere productie van dichtbij. Meld je nu aan als vrijwilliger.

Chauffeur
We vervoeren ons publiek in elektrische golfkarren. Heb jij al een tijdje Rijbewijs B en lijkt je het leuk om meerdere keren op een avond 7 mensen te vervoeren van punt A naar B over een openbare weg en ben jij iemand zijn/haar/hen hoofd altijd koel houdt? Dan zoeken we jou. Tijdens de rit rijd je rustig en beheerst en blijf je in contact met de rest van het team. Je haalt zelf de golfkar op vanaf de stalplaats, rijdt naar de speellocatie en brengt ‘m na de voorstelling weer terug om op te laden. Per dag ben je maximaal 5,5 uur aanwezig. Daarin begeleidt je maximaal 4 groepen per dag. 

Publieksbegeleiders
Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons publiek te begeleiden tijdens de tours. Bij de startlocatie ben jij aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen met kaartverkoop en kaartcontrole. Vervolgens ga je mee met de tour en houd je de groep bij elkaar, beantwoordt vragen van het publiek en helpt het publiek bij problemen met de koptelefoons of als zij onwel worden. Het is belangrijk dat je goed ter been bent, want je gaat heel wat kilometers afleggen op een dag. Per dag ben je maximaal 5,5 uur aanwezig. Daarin begeleidt je maximaal 4 groepen per dag. 

Vrijwilligersvergoeding
Dit is jouw kans om deel uit te maken van een hecht team en een bijzondere theaterervaring. Uiteraard stellen wij een vrijwilligersvergoeding hiervoor beschikbaar en we trakteren je op wat Firma MES goodies! Als je iets specifieks wilt leren dan horen wij dat graag en kunnen we kijken of we dit kunnen faciliteren.

Aanmelden
Bekijk onze speellijst voor alle data en aanvangstijden. Heb je interesse of nog vragen? Stuur jouw vraag, motivatie en CV naar brechje@firmames.nl voor meer informatie. We ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, we starten met de tours op 15 september.