fbpx
Geplaatst op: 12 March 2020

Beste lezer,

We hadden de eerste try-out gespeeld en kwamen vers uit onze ‘fotodoorloop’ toen onze productieleider met grote ogen de zaal binnen kwam en HET nieuws vertelde. Alle voorstellingen van The Biggest Lawsuit On The Planet zouden voorlopig worden afgelast. Een mengeling van grootse emoties schoot door ons heen. Dit was waar we al maanden naartoe aan het werken waren. Er was ongeloof, verbijstering en een hele hoop vragen waar niemand het antwoord op wist. We voelden natuurlijk al ergens iets aankomen, maar deze maatregelen die direct in zouden gaan hadden we op geen enkele manier voorzien.

Om eerlijk te zijn zitten we nog steeds een beetje in shock. Uiteraard is dit niets in vergelijking met wat er wereldwijd nu aan de hand is en is het meer dan de juiste beslissing om nu niet samen in een theater te gaan zitten.
Voor onze sector betekent het een grote aardverschuiving, zonder publiek zijn wij nergens. En het is nog onduidelijk wanneer alles weer ‘normaal’ zal zijn.

Alle voorstellingen van The Biggest Lawsuit on the Planet zijn afgelast. We zijn op dit moment aan het kijken of we de tour op een ander moment kunnen laten plaatsvinden. Bezoekers die al een kaartje hadden gekocht krijgen meer informatie via het betreffende theater.

Voor nu werken we thuis, proberen we het hoofd koel te houden en maken we er het beste van. We hopen dat u in goede gezondheid bent en blijft en we zien u hopelijk snel weer.

Liefs! Team Firma MES