fbpx
Geplaatst op: 11 October 2023

De Vierde Macht speelt in het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot deze bijzondere locatie.

VOORAF:
– Tickets voor De Vierde Macht zijn t/m de dag van tevoren te koop. Dus niet op de dag zelf en ook niet aan de deur. Dit is zo omdat alle bezoekers van het ministerie moeten worden aangemeld.
– Als je tickets hebt gekocht ontvang je ongeveer een week voor je bezoek een belangrijke servicemail van Het Nationale Theater. Hierin wordt o.a. gevraagd om alle namen van individuele bezoekers, deze moeten vóór 10:00 uur op de dag van je bezoek binnen zijn.
– Neem een geldig ID-bewijs mee (geen kopie), zonder kom je het ministerie niet in. Tickets staan op naam en zijn niet overdraagbaar.

DE LOCATIE:
– De ingang bevindt zich aan de Rijnstraat 50 in Den Haag. Dat is aan de Centraal Station-kant van het gebouw, recht tegenover de Starbucks en de tramhaltes.
– Kom bij voorkeur met de fiets of OV: parkeren is beperkt, ingewikkeld en duur. Let op: de fietsenstalling voor Den Haag Centraal is momenteel gesloten. De fietsenstalling aan de zijkant van het station is wel in gebruik.
– Toiletten en garderobe zijn aanwezig. Catering helaas niet.
– In het ministerie mogen geen foto’s worden gemaakt.

UW BEZOEK:
– De Vierde Macht heeft twee aanvangstijden: 18.00 uur en 20.00 uur. Let dus goed op voor welke aanvangstijd je tickets hebt.
– Kom niet te vroeg: je kunt niet eerder dan 15 minuten voor je aanvangstijd het gebouw in. Als leuk plekje om te drinken/eten in de buurt tippen we Bartine.

– De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten.
– De voorstelling is toegankelijk voor minder validen en/of rolstoelstoelgebruikers.

Ingang De Vierde Macht: