fbpx
Geplaatst op: 09 April 2019

Speel jij mee in TECH IV?

De drie vaste acteurs spelen in mei drie solo’s over de relatie tussen mens en technologie: TECH I, II & III. Laat je inspireren door deze solo’s en maak onder leiding van regisseur Thomas Schoots een eigen deel: TECH IV.

 

Hoe kunnen we mens blijven in een wereld die steeds digitaler wordt?
En wat betekent het dan precies om mens te zijn?

 

Firma MES zoekt jongeren die zin hebben om aan de hand van deze onderzoeksvraag te maken, te spelen, te schrijven en vooral mee te denken. Schrijf je in voor de selectie op 25 april van 17:00u-19:00u onder leiding van Thomas Schoots.

Selectie 25 april
Op deze avond maak je kennis met het materiaal van Firma MES en de regisseur. Je gaat aan de slag met elkaar op de vloer en maakt kennis met elkaar. Naar aanleiding van deze avond worden er 6 tot 8 jongeren geselecteerd (15 t/m 21 jaar oud) om dit uitgebreide traject aan te gaan. Je maakt in korte tijd een eigen voorstelling onder leiding van de vaste Firma MES regisseur. Welke vorm de voorstelling gaat krijgen is afhankelijk van jullie eigen inbreng.

Klik hier voor het inschrijfformulier 

Let op! Als je wordt uitgekozen dan stap je een professioneel makers traject in. Het is daarom belangrijk dat je onderstaande data beschikbaar bent.

25 april 17:00u-19:00u
29 mei (bezoek TECH I, II & III, inclusief maaltijd)
7 juni (avond)
8 juni (avond)
22 juni (hele dag)
23 juni (overdag repetitie, ‘s avonds presentatie)

De selectie is gratis, maar mocht je worden uitgekozen dan vragen we een eigen bijdrage van €50,- inclusief voorstellingsbezoek plus maaltijd. Mochten de kosten een probleem zijn neem dan even contact met ons op. Voor houders van de ooievaarspas is deelname sowieso gratis.

Mocht je uiteindelijk niet geselecteerd worden dan ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom om te komen kijken bij TECH I, II, III & IV.

Wil je meer informatie mail dan naar dimphna@firmames.nl

Voor meer informatie over TECH in het algemeen check je de projectpagina via de button hieronder