fbpx
Geplaatst op: 22 June 2015

Op donderdag 25 juni zal Firma MES de hele avond te zien zijn op het leuke Je Bent Zelf Een Festival van Theater aan het Spui. Firma MES organiseert iets spannends in de ‘Intensive Caravan’. U krijgt de kans om een intiem moment te beleven met een vreemde in een heuse -jawel- caravan!

Op donderdag 25 en vrijdag 26 juni aanstaande vindt voor de vierde keer het Je Bent Zelf Een Festival plaats in Theater aan het Spui. Het festival vindt in de beide zalen en backstage plaats, de ingang bevindt zich voor de gelegenheid bij de Laad & Los(Kranestraat 10), waar normaal alleen decorstukken en artiesten het theater betreden. De zalen en het backstage-gebied worden omgetoverd tot festivalterrein, compleet met festivaltenten en verschillende podia.

Er is een uitgebreid muziekprogramma samengesteld door Thomas van der Want (Soul Sister Dance Revolution) met optredens van onder andere Mik Adrian, Atlantic Attraction, Son Mieux, Flecha Moon en Know VA. Daarnaast treden studenten van de Toneelschool Maastricht op met hun theatervoorstellingen ‘Franz Kafka is a Twink’ en ‘Constructive Porn (In It’s Most Deductive Form)’, is er een voorpremière van de nieuwe Theater aan het Spui Paradevoorstelling ‘Variety Show’ van Elias de Bruyne en Marijn Brussaard, een mini editie van Pecha Kucha Den Haag en optredens van Rob Verhoeven, Thomas, Sacha en Jos, Jelle Koper en David Veneman. Scholieren van de Johan de Witt Scholengroep en het HML verzorgen eveneens een voorstelling aan het begin van de avond.

Firma MES is in het blokkenschema te vinden bij de ‘Intensive Caravan’ als doorlopend programma van 20.00-23.15u, enkel op 25 juni.

Tickets en volledig programma -> hier<- We hopen u te zien in de caravan bij Theater aan het Spui donderdag aanstaande!