fbpx
Geplaatst op: 13 November 2013

Vind je ons leuk? Steek het niet onder stoelen of banken en word onze vriend!

VRIEND VAN FIRMA MES?
Vriendschap is niet te koop zeggen ze, maar bij ons wel! Daar geven we je natuurlijk wel veel voor terug. Want zoals in iedere vriendschap moet de wind van twee kanten waaien. Onze vrienden halen het beste in ons naar boven en zijn een enorme steun bij het maken van onze voorstellingen. We hoeven heus niet meteen soulmates te zijn: wij zijn blij met elke vriendschap! 

Vriendschappen zijn er in alle soorten en maten. Voor 50,- per jaar zijn we regelmatig in contact, nodigen we je uit voor openbare repetities, kan je meepraten over de voortgang van de stukken en mag je ook gratis naar één Firma Mes-voorstelling per jaar naar keuze! Wil je nog meer uit onze vriendschap halen lees dan verder hieronder.

Invulformulier om vriend te worden
Ga naar de WORD VRIEND pagina en scroll naar beneden.

WIL JE MEER?
Het is mogelijk om culturele instellingen belastingvrij te steunen met een jaarlijkse donatie. Deze donatie kan je aftrekken in je aangifte inkomstenbelasting. Wil je ons jaarlijks steunen met een hoger bedrag naar eigen keuze? Super fijn! Vul dan hier het formulier van de Belastingdienst in en neem vervolgens even contact op met onze zakelijk leider (marije@firmames.nl). Firma MES is een stichting met een ANBI-status, RSIN nummer 820425941.

WIL JE NÓG MEER?
Wij bieden verschillende zakelijke arrangementen aan. We leveren workshops, spelen (aangepaste) voorstellingen of organiseren een evenement op maat voor bedrijven of groepen. We denken graag met u mee. Kijk hier voor een overzicht van prijzen en mogelijkheden of mail direct naar info@firmames.nl