fbpx
Geplaatst op: 03 June 2016

Alleen in de maand juni koop je je tickets voor IJS&VIS met early bird korting. Dat scheelt zo weer een ijsje bij Florencia of een kibbelingetje bij Simonis!

IJS&VIS

Een niet eerder vertelde stadslegende over de twee bekendste ondernemersfamilies van Den Haag. De van oorsprong Italiaanse familie achter ijssalon Florencia en de Scheveningse familie Simonis, van de bekende vishandels. Twee trotse families met passie voor hun vak, die lijnrecht tegenover elkaar staan. Het vuur laait op tijdens een familiefeest, als zoon Simonis en dochter Florencia oog in oog komen te staan. Een vonk slaat over. De jonge geliefden zetten een keten van gebeurtenissen in gang waardoor hun eigen levens én die van hun families op een onvoorstelbare manier uit balans worden gebracht.

IJS&VIS is een unieke locatietheater-ervaring, geïnspireerd op Romeo & Julia en de beide familiegeschiedenissen. We bezetten een compleet gebouw waar je vrij doorheen kunt lopen en je eigen route bepaalt, als in een droomwereld. Zoek je weg langs kleine kamertjes en smalle gangetjes, bakken vol ijs en tonnen vol paling en een dansvloer vol intriges. In IJS&VIS komen theater, live muziek en dans samen op een avond die je niet snel zult vergeten.

IJS&VIS is een coproductie van Firma MES en het Nationale Toneel, i.s.m. Korzo, Theater aan het Spui en de Koninklijke Schouwburg.

Alleen dit najaar exclusief in Den Haag! Kaartverkoop is gestart.
Nadat je je ticket hebt besteld ontvang je een exclusieve uitnodiging met daarop verdere instructies.

Bij een bezoek aan IJS&VIS is het noodzakelijk dat je goed ter been bent.
Helaas is de voorstelling niet rolstoeltoegankelijk.