fbpx
Geplaatst op: 15 October 2014

In aanloop naar de voorstelling TROEP  organiseerden we DE GROTE CADEAUSHOW op zondag 12 oktober.

Menig bezoeker ging glunderend met zijn nieuwe aanwinst op de foto. Waarom ze dit cadeau mee naar huis nemen? ‘Omdat ie het grootste is’, antwoord een vrouw die samen met haar man de cadeaushow bezoekt. Wat hoopt u dat er in het cadeau zit? ‘Een fotolijst, die had ik nog nodig’, antwoord Dean, een coole dude met surf haar.

Benieuwd naar de mensen met hun aanwinsten? Neem een kijkje op onze facebookpagina voor alle foto’s!

BEKIJK EEN SELECTIE VAN DE FOTO’S HIER:

Opvallend is de opgewekte doch aandachtige sfeer die er in de SuperMarkt hangt. Zorgvuldig worden alle al dan niet ingepakte voorwerpen bekeken. De kaartjes die aan de cadeaus hangen worden gelezen. Er wordt gegniffeld. Het is hier leuk! Mensen gaan met een grote glimlach (en cadeau) naar huis.

Annelies Hoeneveld (stagiaire Firma MES)

Firma MES onderzocht hun relatie met spullen tijdens het maken van de voorstelling TROEP. Als onderdeel van dit onderzoek organiseerden ze de theatrale spullenruil genaamd DE GROTE CADEAUSHOW. Tussen het ruilen door werd de preview van de voorstelling TROEP gespeeld. Ook kon de bezoeker laten weten wat hun favoriete voorwerp of ongewenste cadeau was. Deze input is gebruikt voor de voorstelling TROEP.