fbpx
Geplaatst op: 22 October 2013

Aan het einde van de montageweek volgt onherroepelijk altijd het moment dat de nageltjes gelakt dienen te worden en de hakjes en pakjes uit de kast moeten worden gehaald. Première-tijd, jawel. Afgelopen donderdag was het zover in Theater DakotaSTEL beleefde haar ‘eerste’ voor een publiek van ouders, criticasters, BFF’s en geïnteresseerden. En dat is altijd doodeng kunnen we u vertellen. We hadden ons deze keer om diverse redenen weer voorgenomen niet zenuwachtig te worden maar dit lukte slechts gedeeltelijk. Met knikkende knietjes betraden we de arena van houtsnippers en door de waanzinnig mooie maar ook spannende publieksopstelling konden we onze kijkers van uiterst dichtbij horen gniffelen en snuiven. Gelukkig ging er niets mis en waren de reacties ronduit hartverwarmend. Er was champagne, een staande ovatie, bloemen en uiteraard een nachtelijk bezoek aan de snackbar als traditionele afsluiting.

En nu op tour! Wij verheugen ons ontzettend om u te mogen ontmoeten in een van de theaters die wij zullen aandoen met STEL. Door op het gewenste theater te klikken kunt u direct uw kaarten reserveren. (We spelen van Groningen tot Sittard dus vast ergens in de buurt.)

Tot slot willen we u graag voorstellen aan een wel erg bijzonder iemand: de eerste Firma MES-vriend. U kunt vanaf nu meer voor ons betekenen dan ooit: u kunt fan, vriend of nog meer van ons worden. Als u fan wordt van Firma MES ontvangt u onze mooie tas en houden we u via e-mail op de hoogte van al onze activiteiten. Als vriend kunt u gratis naar try-outs en kunt u meepraten over de voortgang van onze voorstellingen. Nog meer is mogelijk op aanvraag. Onze première kreeg een gouden randje omdat Mark Kalsbeek besloot onze eerste vriend te worden. Mark, we proosten op jou! Lees meer over fan, vriend of meer worden.

Nogmaals dank voor de mooie reacties tot nu toe en hopelijk tot snel bij STEL of anders wellicht bij True Stories (dat ene hele vette ding op De Grote Markt 24 november aanstaande). Doei!