fbpx
Geplaatst op: 22 February 2022

Kom jij ons team versterken?

Firma MES is op zoek naar een productieleider voor de aanstaande productie De Onaantastbaren . Repetities juni en half augustus t/m september, tour t/m december 2022.

De Onaantastbaren wordt een spannende documentaire voorstelling waarin we de wereld van diplomatieke onschendbaarheid induiken. Aanleiding is het dodelijke ongeluk dat Anne Sacoolas in Engeland veroorzaakte door een motorrijder aan te rijden terwijl ze aan de verkeerde kant van de weg reed. Niet lang daarna kon ze dankzij haar diplomatieke onschendbaarheid ongestraft het land ontvluchten. We schrijven de voorstelling met Jibbe Willems en er zal een live-muzikant mee op tournee gaan.

We zoeken een enthousiaste, betrokken en energieke productieleider die creatief is, zelfstandig en graag initiatief neemt. In principe voor één project, maar bij wederzijds enthousiasme zijn we ook zeker in voor een langetermijnsamenwerking.

Over ons:
Haags theatercollectief Firma MES bestaat uit de artistieke kern Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans, Thomas Schoots en zakelijk leider Marije van Rest. Firma MES is een stichting met een betrokken bestuur op afstand, structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Den Haag. Het is onze missie om de alledaagse realiteit te bevragen. Hierbij benaderen we onze onderwerpen met kritisch optimisme. We staan garant voor prikkelend theater en verrassende evenementen, zowel in theaterzalen als op bijzondere andere plekken, voor een zo breed mogelijk publiek.

Profiel:
– Je toont initiatief, kan goed zelfstandig werken en weet je grenzen aan te geven
– Je communiceert makkelijk en duidelijk (zowel op papier als in real life)
– Je bent ‘hands-on’, een goede organisator
– Je hebt ervaring in de theatersector
– Je beschikt over financieel inzicht
– Je hebt ervaring met het organiseren van projecten/evenementen
– Je beschikt bij voorkeur over een netwerk in Den Haag

Wij bieden:
– een uitdagende, inspirerende en afwisselende werkomgeving
– veel autonomie en de ruimte om je werk zelf in te delen
– een leuk, kleinschalig team, waarin ieders ideeën worden gewaardeerd
– honorering conform de CAO Toneel en Dans

Ben of ken je iemand? Of heb je vragen? Neem contact op met zakelijk leider Marije van Rest (marije@firmames.nl / 06-18091095)