fbpx
Geplaatst op: 18 June 2015

Na de zomer start theaterseizoen 2015 / 2016. Wij kunnen haast niet wachten omdat we nogal wat moois hopen te gaan maken. Wat kun je verwachten?

 

BOT, over onaardige mensen

TRUE STORIES komt terug

Onze favoriete zondagmiddagen komen er weer aan! De locatie waar we True Stories altijd organiseren werd tijdelijk verbouwd maar is er na de zomer weer compleet klaar voor: op wisselende locaties gaan we weer een aantal warme, knusse zondagmiddagen met de meest bijzondere verhalen voor je samenstellen.

Bij True Stories worden bijzondere waargebeurde verhalen verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt en er leest iemand voor uit zijn of haar puberdagboek. Firma MES organiseert en presenteert deze middagen.

We gaan in het nieuwe jaar waarschijnlijk ook een speciale lunch-editie van True Stories organiseren in samenwerking met Bagels en Beans. Bijzondere verhalen in je lunchpauze+lekkere lunch dus!

Lees hier meer over True Stories.

Groots locatieproject

In het najaar van 2016 zullen we in samenwerking met het Nationale Toneel een groots locatieproject opzetten. Een leegstaand gebouw zal de basis vormen voor een door ons nieuw leven ingeblazen Haagse stadslegende. De repetities voor dit grote project starten al in het voorjaar van 2016.