fbpx
Geplaatst op: 18 August 2020

Vanaf 9 september spelen we de voorstelling De Gijzeling in PAARD. Met het oog op ieders gezondheid zorgen PAARD en Firma MES samen voor een 100% Corona-proof ervaring. Wij volgen hiervoor het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en het Protocol Podiumkunsten en leven de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM na. Dit zijn de veelgestelde vragen over jouw bezoek aan de voorstelling en de coronamaatregelen.

Kaarten bestellen

Alles wat je wilt weten

Op foto’s van vorig jaar zitten acteurs en publiek erg dicht op elkaar. Is dat straks ook zo?
Vorig jaar speelden we de voorstelling op een locatie (de oude Amerikaanse ambassade) met weinig ruimte. Dit jaar zijn we uitgeweken naar een grotere locatie, zodat we kunnen spelen conform de corona-regels. Ook de acteurs zullen tijdens het spelen minimaal 1,5 meter afstand houden van het publiek.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?
Ja, het Paard is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelen. Er is een lift en speciale routing voor minder validen. Het helpt ons als je voorafgaand aan je bezoek aangeeft dat je hiervan gebruik wil maken. Dit kan via kassa@paard.nl.

Jouw bezoek aan de voorstelling

in het PAARD

Is er een gezondheidscheck bij binnenkomst?
Ja, bij de hoofdingang worden de onderstaande vijf vragen gesteld, indien je één van deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, kan je de voorstelling niet bezoeken en word je verzocht je kaarten in te wisselen voor een andere voorstelling.

1. Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten.

2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in thuis-isolatie, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

De voorstelling in de zaal

Wat komt er bij kijken?

Hoe werkt de luchtcirculatie in PAARD?
De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van PAARD. In deze zaal wordt via het airconditioning systeem lucht naar buiten geblazen en nieuwe lucht – van buiten – naar binnen geblazen. Hierdoor is er continu toevoer van schone lucht. De luchtreinigingsinstallatie van PAARD is het aangeraden soort airconditioning volgens richtlijnen van het RIVM.

Is de bar geopend?
Ja, de bar is vooraf en na afloop geopend. Je kunt na afloop zittend een drankje nuttigen in de foyer. Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen. Tijdens de voorstelling is de bar gesloten.

Is er een pauze?
Nee, de voorstelling heeft geen pauze.

Kan ik gebruikmaken van het toilet?
Ja, dat kan. De toiletten worden voor, tijdens en na iedere voorstelling grondig gereinigd.

Annulering

bij gezondheidsklachten

Meer vragen?
Als je nog iets wilt vragen, helpen we je graag! Je kunt contact opnemen met de kassa van PAARD (kassa@paard.nl / 070-7503434) of mail naar Firma MES (productie@firmames.nl).