fbpx
Geplaatst op: 30 August 2021

Oksigen beleef je in de Haagse Archipelbuurt. Dit zijn de veelgestelde vragen over jouw bezoek aan de voorstelling.

Locatie en aanvang

Hoe laat van te voren moet ik er zijn?
We vinden het fijn als je er 10 minuten van tevoren bent. Dit geeft ons de gelegenheid rustig alle kaartjes te controleren en je alvast een koptelefoon te geven. Kom niet te vroeg, de deur gaat ongeveer 15 minuten van tevoren open.

Tijdens de audiotour

Kan ik gebruikmaken van het toilet?
Ja, maar alleen bij de startlocatie: Museum Beeld en Geluid Den Haag. Tijdens de audiotour zelf is er geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.

Hoe lang duurt Oksigen?
De audiotour duurt ruim een uur. De tour eindigt in het Van Stolkpark in Den Haag. Wij begeleiden je na afloop weer terug naar Beeld en Geluid, maar je kunt ook vanaf het eindpunt zelf huiswaarts gaan.

Is er een pauze?
Nee, er is tijdens de audiotour geen pauze.

Kan ik mijn baby, huisdier of vervoersmiddel meenemen?
Sorry dat we deze even op een hoopje gooien :) Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Corona

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik of mijn huisgenoot heb / heeft gezondheidsklachten op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?
Als je last hebt van klachten kun je niet naar de voorstelling komen, maar je kunt de kaarten inruilen voor een nieuwe voorstelling. Neem even contact op met Het Nationale Theater via kassa@hnt.nl of 088 356 5 356.

Meer vragen?
Als je nog iets wilt vragen, helpen we je graag! Je kunt contact opnemen met de kassa van Het Nationale Theater (kassa@hnt.nl / 088 356 5 356) of mail naar Firma MES (info@firmames.nl).